Sommerferie på «Noatun» ved Horten

I samarbeid med Redningsselskapet arrangerer vi sommerferie på vakre «Noatun» like utenfor Horten.
Stedet ligger helt nede ved Oslofjorden i naturskjønne omgivelser.

Vi skal lære mye om sjøvettregler og om alle slags sjø aktiviteter.
Blant annet skal vi ut på fjorden med «Elias», hoppe i bølgene med en Ribb båt og kanskje padle litt!

Ferien gir mulighet for gøye vann aktiviteter både for liten og stor. Vi skal lære å seile, fiske, padle kajakk og massevis av sjøvettregler. Det blir mye bading og svømmeopplæring for de som trenger det. Vi skal oppleve mye gøy sammen på artige aktiviteter hver dag.

Lille «Elias» bor her og han er klar til å ta imot nye kapteiner og matroser!

Det blir hyggelige kvelder i stedets lavvoer med bål kos og sang. Det er også tilrettelagt for ball aktiviteter av ulike slag. Det legges til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å gjøre noe sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Oppdateres i juni.

 

Inkludert:
Overnatting mandag – lørdag
Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
Utflukter og aktiviteter
Transport Oslo S – Horten t/r

Forsikring
Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris
Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Oslo via disse.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysseav på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.