Sommerferie på Camp Lyngdal

Vi arrangerer en 4-dagers ferie for barnefamilier i Lyngdal.
Ferien blir fra mandag 13 juli – torsdag 16 juli

Camp Lyngdal ligger idyllisk til ved Kvavikstranda og Hundremeterskogen, vest i Agder hvor man kan gjøre aktiviteter som å spille volleyball, frisbee golf, leke på stranden og bade. Det er også en lekeplass på stedet.

Alle gjestene våre får egne leiligheter med bad, stue og kokemuligheter. Det er håndklær og sengetøy tilgjengelig, men alle gjestene må ta med egne håndklær til bading. Vi spiser felles måltider i kantinen i henhold til gjeldende smittevern regler.

Ferien på Camp Lyngdal er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca 30 personer. Vi legger opp til forskjellige aktiviteter disse dagnen. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Camp Lyngdal med alt som finnes der. Det er flotte strender og friluftsarealer på området. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Velkommen.

Søknadsfrist er nå gått ut.

Sommerferie: mandag 13 juli – torsdag 16 juli

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  •  Sengetøy
  • Transport fra Kristiansand til Lyngdal ved behov.

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Lyngdal. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysse av på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.