Velkommen til Kick Off leir

I skolens høstferie uke 40: 30/9-3/10 2020 arrangeres det Kick Off leir for ungdommer (13-16 år) på Hove Leirsenter i Arendal.

Kick Off leir

Dette er en rusfri leir hvor vi legger vekt på aktiviteter, grupper, fellessamlinger og samvær. Leiren er en leir for ungdom som er opptatt av tema som handler om psykisk helse. Enten fordi man har egne utfordringer, eller at man har noen i nære relasjoner som strever.

Målgruppe

Primærmålgruppen for deltakelse er ungdom fra hele Agder, i alderen 13 – 16 år.

Aktiviteter

Det vil bli mulighet for å gjøre forskjellige aktiviteter innendørs og utendørs, som vi holder på å forberede til dere. Noen av aktivitetene vil være for alle. Og på andre aktiviteter vil det være mulighet for valg mellom forskjellige tilbud, eller velge og slappe av og hygge seg sammen med andre.

Rom

Ungdommene vil bo sammen med andre på 4-mannsrom. Det er ikke mulighet for enkeltrom. Rommene er utstyrt med en madrass og en pute, så det er nødvendig å ta med seg sengetøy, sovepose og håndklær. Pakkeliste og nødvendig informasjon får dere beskjed om på foreldremøtet i september.

Måltider

Vi har med oss en kokk som vil stå for alle fellesmåltider (frokost, lunsj og middag). Innimellom fellesmåltidene vil det bli satt fram snacks. Ungdommene er velkomne til å ta med egen snacks, men energidrikk er ikke lov.

Foreldre/foresatte

Foresatte må signere på en samtykkeerklæring for at ungdommen kan delta på leiren. Vi må også vite at foresatte er tilgjengelig gjennom uken dersom noe skulle oppstå og ungdommen må hentes på Hove.

Vi inviterer til foreldremøte 14.september med mer informasjon til foreldre og deltakere i forkant av leiren. På dette møtet er det oppmøteplikt.

Samarbeid

Leiren er et samarbeid mellom Avdeling for barn og unges psykiske helse (Abup), Sørlandet sykehus, Kristiansand kommune og Blå Kors Ferier. Erfarne fagpersoner fra Abup og Kristiansand kommune er med som ledere på leiren.

Er du usikker på om leiren er noe for deg? Ta kontakt for mer informasjon: Ole Bjørn Gautefall, e-post: ole.bjorn.gautefall@kristiansand.kommune.no Tlf: 90 63 92 42. Emil Andersen, tlf: 38 17 74 00.

Viktige datoer

  • 2.september (søknadsfrist for påmelding)
  • 4.september (dato for tilbakemelding om evt plass på leir)
  • 14.september (obligatorisk infomøte foreldre & deltakere)
  • 30.september – 3.oktober (Kick Off leir, Hove)

Søknadsskjema for Kick off leir på Hove

Har du deltatt på Kick Off - leir tidligere år?

15 + 3 =