Vinterferie på Gautestad

I vinterferien 2020 blir det arrangert ferie for hele familien.

I vinterferien skal vi arrangere en 4-dagers tur for hele familien til Gautestad Misjonssenter, 1 time og 20 min kjøring fra Kristiansand.  I vinterens hvite drakt er det mye hyggelig å gjøre på fjellet. Det blir aktiviteter for både store og små. Dagstur til Bortelid skisenter. Der kan vi få på oss slalåm skiene eller suse nedover bakkene på akebrett og kjelke. Bål med grilling av god mat og vi kan lage engler i snøen.

Vi overnatter på 3, 4 eller 5 manns rom. Alle rom har eget bad med dusj og toalett.

Alle måltider spiser vi sammen i spisesalen.

Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Søknadsskjema blir lagt ut før jul.

Inkludert:

  • Overnatting mandag – torsdag
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Gautestad Misjonssenter. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.