Ferie på Hovden i mars

I mars arrangeres det ferie for barnefamilier på Hovden, øverst i Setesdal.
Ferien er ikke tilknyttet skoleferier, og passer derfor best til familier med barn under skolealder.

Hovden er en av de flotteste vinterdestinasjonen på Sørlandet, og det blir garantert snø. Aktivitetene passer for både store og små. Vi kan gå på langrennski og stå på slalom i alpinanlegget, samt delta på skiskole. Leie av skiutstyr og skiskolen er gratis for gjestene våre. Det blir bading i badeland og mye vinterkos med bål, grilling av pølser og andre snø aktiviteter.

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Det er også tilknyttet balkong. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem.

Ferien på Hovden er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca 50 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre.
Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre tilstedet når barna bader.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape gode minner sammen.

Søknadsfristen er nå gått ut.

Dato: Søndag 8. mars til onsdag 11.mars

 

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  • Felles busstransport t/r Kristiansand – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysse av på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.