Generell informasjon

På Kristiansand Feriesenter blir det arrangert en 5-dagers ferieuke for hele familien. Her blir det krabbefisking, aktiviteter for barna, moro i lekeparken med hoppepute og utflukt til Dyreparken! 

Vi overnatter på motellrom og leiligheter, og familiene må belage seg på å dele rom med en annen familie, eller to, gjennom ferieoppholdet.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp uken slik de ønsker å ha den. Det blir en felles utflukt til Dyreparken, ellers koser vi oss på Kristiansand Feriesenter med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

For å søke på ferieuken må det fylles ut et søknadsskjema innen 1. mai 2019. Behandling av søknader skjer i begynnelsen av mai, og alle søkere vil få tilbakemelding innen 15. mai.

Gå til søknadsskjemaet >>

Ferietilbud sommeren 2019

Mandag 24 juni- lørdag 29. juni.

Inkludert:

  • Overnatting mandag – lørdag
  • Frokost, lunsj og middag
  • Utflukt til Dyreparken

Forsikring

Alle feriedeltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand Feriesenter dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Feriesenteret via disse.