Ferie weekend på Kristiansand Feriesenter

På Kristiansand Feriesenter blir det arrangert en 4-dagers langhelg for hele familien.

Her blir det krabbefisking, aktiviteter for barna, moro i lekeparken med hoppepute og klatrestativ.

Ytterst i Kristiansand’s vakre skjærgård ligger Kristiansand Feriesenter. Stedet har vakre svaberg og hyggelig strender. Her kan man nyte det beste Sørlandet har å by på.

Vi overnatter på motellrom og hytter. Alle boenheter har eget bad med dusj og WC. Hyttene har kjøkken og stue med utgang til terrasse. Det blir felles måltider i kantina på feriesenteret hver dag. Det er kiosk og kafe på stedet.

Vi koser oss på Kristiansand Feriesenter med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Søknadsfristen er nå gått ut.

Inkludert:

  • Overnatting torsdag – søndag
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand Feriesenter dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Feriesenteret via disse.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysseav på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i ådele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.

Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysninene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.