Sommerferie på Sørlandet – Birkeland

På Birkeland utenfor Kristiansand ligger det et flott internat med tilhørende svømmehall og gymsal.
Her har Blå Kors Ferier i en årrekke hatt dette som base for Sørlandsferier.

Vi overnatter på Sørlandet Folkehøgskoles studentrom og spiser frokost, lunsj, middag og kveldsmat i skolens kantine. Vi drar på ulike utflukter i Agder og besøker blant annet Kristiansand Dyrepark. På Birkeland er det flotte naturområder og mange er med på småturer i nærområdet i løpet av ferien.

Flere av aktivitetene er valgfrie og noen aktiviteter er obligatoriske å bli med på. Ferien rommer både aktiviteter og avslapning for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Søknadsfristen er nå gått ut.

Inkludert:

  • Overnatting mandag – lørdag
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Feriene er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysse av på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.