Juleferie 2019 på Hovden

I juleferien 2019 blir det arrangert ferie for barnefamilier på Hovden, øverst i Setesdalen.

Dette er en 4 – 5 dagers juleferie for hele familien. Hovden er vinterdestinasjon nummer én på Sørlandet, og det blir garantert hvit jul. Det blir aktiviteter for både store og små. Vi kan gå på ski, enten bortover eller nedover i Alpinanlegget, vi kan plaske rundt i Badeland, lage engler i snøen og vi får anledning til å bli med på en unik og spektakulær aketur fra toppen av alpinbakken og ned til bunnen! I tillegg blir det masse vinterkos med bål, grilling, snøaktiviteter, etc. 

Vi overnatter i hyggelig leiligheter på Hovdehytta.  Leilighetene  har fullt utstyrt kjøkken, stue med spiseplass og utgang til terrasse, flislagte bad med dusj og toalett.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp dagene slik de ønsker å ha den. Det blir felles måltider hver dag.

På Julaften blir det julebuffet med varme og kalde retter samt dessert. Tradisjonell norsk julemat. Julenissen kommer også innom oss en tur etter middagen

Ellers koser vi oss på Hovden med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor, og for de som ønsker kan vi legge til rette for ski-opplæring med instruktører. Vi ønsker at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

For å melde seg på ferieuken må det fylles ut et søknadsskjema innen 1. desember 2019. Behandling av søknader skjer fortløpende, og alle søkere vil få tilbakemelding innen 6. desember 2019.

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Felles busstransport t/r Kristiansand – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Søknad om Juleferie 2019 på Hovden

4 + 15 =