Juleferie 2020 på Hovden

I juleferien 2020 blir det arrangert ferie for barnefamilier på Hovden, øverst i Setesdalen.

Dette er en 5 dagers juleferie for hele familien. Hovden er vinterdestinasjon nummer én på Sørlandet, og det blir garantert hvit jul. Det blir aktiviteter for både store og små. Vi kan gå på ski, enten bortover eller nedover i Alpinanlegget, vi kan plaske rundt i Badeland og lage engler i snøen. I tillegg blir det masse vinterkos med bål, grilling, snøaktiviteter, etc.

Vi overnatter i hyggelig leiligheter.  Leilighetene  har fullt utstyrt kjøkken, stue med spiseplass og utgang til terrasse, flislagte bad med dusj og toalett.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp dagene slik de ønsker å ha den. Det blir felles måltider hver dag.

På Julaften blir det julebuffet med varme og kalde retter samt dessert. Tradisjonell norsk julemat. Julenissen kommer også innom oss en tur etter middagen

Ellers koser vi oss på Hovden med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor, og for de som ønsker kan vi legge til rette for ski-opplæring med instruktører. Vi ønsker at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Søknadsfristen er nå gått ut.

Juleferie: dato kommer

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Felles busstransport t/r Kristiansand – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysse av på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.