Juleferie 2020 på Hovden

Vi arrangerer en 5-dagers ferie for barnefamilier på Hovden i Setesdal.

Hovden er en av de flotteste vinterdestinasjonene på Sørlandet, og det blir garantert hvit jul. Aktivitetene passer for både voksne og barn. Vi kan gå på langrennski og stå på slalom i alpinanlegget, samt delta på skiskole. Leie av skiutstyr og skiskolen er gratis for gjestene våre. Det blir bading i Badeland og mulighet for å gå på skøyter. I tillegg mye vinterkos med bål, grilling av pølser, og andre snøaktiviteter.

På julaften blir det julebufè med varme og kalde retter, samt dessert. Tradisjonell norsk julemat. Julenissen kommer også en tur etter middag.

Hver familie får en hyggelig leilighet med fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og soverom. Det er også tilknyttet balkong. Leilighetene har puter og dyner, men gjestene må ta med sengetøy og håndklær til hvert familiemedlem.

Ferien på Hovden er en organisert ferie, hvor vi reiser sammen en gjeng på ca 35 personer. Vi legger opp til felles aktivitet og felles måltider. Dette er en ferie som passer for dere som ønsker samvær og moro med andre, men gir også mulighet for å legge opp dagen slik dere ønsker. Med på turen vil det være ferieledere som ordner praktiske gjøremål, og som er tilgjengelige for gjestene våre. Alle foreldre har ansvar for sine barn. Ved ulike vannaktiviteter, må det være foreldre til stede når barna bader.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt som finnes der. Ferien gir muligheter for avslapning, gøyale aktiviteter på dagtid, og hyggelig sosialt samvær med spilling og lek på kveldstid. Vi legger til rette for at barn og unge skal få opplevelser sammen med sine foresatte, og på den måten skape magiske juleminner sammen.

Velkommen.

Søknadsfrist: 16. november

Juleferie: mandag 21. desember – fredag 25. desember

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Felles busstransport t/r Kristiansand – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysse av på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.

Søknadsskjema Juleferie Hovden

Personlige opplysninger:

Transport:

13 + 5 =