Hotell weekend på Scandic Sørlandet

Har du og din familie lyst på et hotellopphold på Sørlandet?

Neste opphold er høsten 2020.
Scandic Sørlandet gir bort jevnlige helgeopphold til barnefamilier. Hotellet ligger sentralt til i Sørlandsparken med gangavstand til Sørlandssenteret, Gokart-bane, Lekeland og Dyreparken med Badeland. Hotellet har flott restaurant, treningsrom og gratis Wi-Fi.

Adresse til hotellet: Travparkveien14. 4636 Kristiansand. Det er god tilgang på kollektivtransport til og fra Kristiansand by og fra Kjevik flyplass. 10 km avstand.

Hotellweekenden er lagt opp slik at det er en selvstendig ferie. Det er for dem som ønsker å reise på tur kun sammen med sin familie. Det er lagt opp til at familien selv bestemmer hva de ønsker å bruke tiden på.

Hotellet tilbyr rom med inntil 4 sengeplasser og kan strekke seg fra 1-2 netter. Hotellet byr på frokost hver morgen.

 

Inkludert:

Overnatting 1 eller 2 døgn.
Vi dekker buss eller togbillett tur/retur fra hjemsted til Kristiansand.
Frokost hver dag.
Inngang til Dyreparken for hvert familiemedlem.

Familien må selv dekke:
Alle måltider unntatt frokost

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med Hjerterom koordinator i Blå Kors Ferier, Carina Klungland på telefon 924 60 305 eller e-post carina.klungland@blakors.no

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysse av på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.

Hotellovernatting Kristiansand

Følgende weekender

Personlige opplysninger

Transport

7 + 8 =