Hotell-weekend i Oslo på Clarion Collection Hotel Savoy

Har du og din familie lyst til å oppleve hovedstaden en førjulshelg?

Blå Kors Ferier har vært så heldig å få muligheten til å gi bort 4 gratis hotell-weekender  på Clarion Collection Hotel Savoy i 2019.

Søknadsfrist for 2019 er nå gått ut.

Adresse til hotellet: Universitetsgata 11, 0164 Oslo

Clarion Collection Hotel Savoy ligger midt i Oslo sentrum, med byens kultur like utenfor døren.

Kun 5  minutters gange fra togstasjonen på Oslo S og bussholdeplassen ved Nationaltheatret stasjon. Det er et kontantfritt hotell

Hotellet tilbyr familierom med plass til 4 personer. Frokost, en søt snack på ettermiddagen og kveldsmat er inkludert – hver dag.

Inkludert:
Overnattingen på hotellet er gratis.
Frokost og kveldsmat er inkludert.
Kinobilletter i vinterferien og førjulsferien.
Gratis inngang til Tusenfryd i sommerferien og høstferien.
Vi dekker buss eller togbillett tur/ retur fra hjemsted til Oslo.
Andre utgifter utover det, må dekkes selv.

Forsikring

Deltakere må ha egen reiseforsikring.

Annet

For mer informasjon ta kontakt med feriekoordinator i Blå Kors Ferier, Bianca Nilsen på telefon 957 97055 eller e-post bianca.nilsen@blakors.no.

Personlig informasjon: Jeg forstår at på denne nettsiden er personvernerklæringen og at jeg kan lese den om jeg ønsker. Ved å sende inn en søknad samtykker jeg i at Blå Kors Ferier behandler våre opplysninger. Under ser dere de ulike målgruppene til Blå Kors Ferier sitt tilbud. Ved å krysse av på hvilken målgruppe du selv definerer deg/ din familie i så samtykker du i å dele disse opplysningene med Blå Kors Ferier. Dette er opplysninger vi er avhengig av å samle inn for å kunne dokumentere at vi når vår målgruppe med våres ferietilbud.
Vi trenger å vite eventuelle allergier for å kunne tilrettelegge ferien på best mulig måte. Dersom du ikke fyller inn dette så kan vi ikke til passe ferien. Ved å fylle inn opplysningene samtykker du i å dele disse helseopplysningene med Blå Kors Ferier.