Høstferie på Hovden

I høstferien 2019 blir det arrangert to ferieuker for barnefamilier.

På Hovden, øverst i Setesdalen skal vi arrangere to 4-dagers turer for hele familien. I  høstens fine farger er det mye hyggelig å gjøre på fjellet. Det blir aktiviteter for både store og små. Vi skal plaske rundt i Badeland , sykkeltur på fine stier, klatring og kulphopping!

Vi overnatter i hyggelig leiligheter på Hovdehytta.  Leilighetene  har fullt utstyrt kjøkken, stue med spiseplass og utgang til terrasse, flislagte bad med dusj og toalett.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp dagene slik de ønsker å ha den. Det blir felles måltider hver dag. Ellers koser vi oss på Hovden med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Søknadsfrist 26 August

Dato:

Uke 40 og 41. Dato kommer snart.

Inkludert:

  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Utflukter og aktiviteter
  • Buss tur/retur Kristiansand Rutebilstasjon – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansan Rutebilstasjon til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.

Søknad om Høstferie på Hovden

Velg hvilken ferieuke du søker på:

6 + 9 =