I høstferien 2018 blir det arrangert 2 ferier for barnefamilier.

Generell informasjon – UKE 40 ( 30 September – 3 Oktober)

På Hovden, øverst i Setesdalen skal vi arrangere en 4 dagers tur for hele familien. I  høstens fine farger er det mye hyggelig å gjøre på fjellet. Det blir aktiviteter for både store og små. Vi skal plaske rundt i Badeland , sykkeltur på fine stier, klatring og fisking! 

Vi overnatter på hyggelig leiligheter eller hytter, og familiene må belage seg på å dele leilighet/hytte med en annen familie, gjennom ferieoppholdet.  Leilighetene tilbyr overnatting i god kvalitet, og samtlige leiligheter/ hytter har kjøkken, bad, spiseplass og flislagte bad.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp dagene slik de ønsker å ha den. Det blir felles måltider hver dag. Ellers koser vi oss på Hovden med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Generell informasjon – UKE 41 ( 9 – 11 Oktober)

På Hamre Familiecamping blir det arrangert en 3-dagers ferietur for hele familien. Her blir det aktiviteter for barna, skattejakt på en av Norges lengste strender,moro i lekeparken med artige klatrestativ og utflukt til Dyreparken! 

Vi overnatter på hyggelig hytter, og familiene må belage seg på å dele hytte med en annen familie, gjennom ferieoppholdet. Hyttene har 2 soverom med 2 senger på hvert rom som begge har dobbel underkøye og en overkøye på ca 1 meter som fint kan «huse» 2 barn. Bad med dusj og WC, minikjøkken med kjøleskap og dekketøy til 8 personer, stue, TV og gratis WIFI.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp dagene slik de ønsker å ha den. Det blir en felles utflukt til Dyreparken, samt felles middag på tirsdagen og onsdagen. Ellers koser vi oss på Hamre Familiecamping med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.