Ferie på Hovden i mars

I mars blir det ferie for barnefamilier på Hovden, øverst i Setesdalen.

Dette er en ferie for hele familien.

Hovden er vinterdestinasjon nummer én på Sørlandet, og det blir garantert snø. Det blir aktiviteter for både store og små. Vi kan gå på ski, enten bortover eller nedover i Alpinanlegget, og det blir skiskole på langrenn eller slalåm for de som ønsker det. Vi kan plaske rundt i Badeland, gå på skøyter og lage engler i snøen. I tillegg blir det masse vinterkos med bål, grilling og andre snøaktiviteter.

Ferien er beregnet for familier med barn under skolealder.

Vi overnatter i hyggelig leiligheter.  Leilighetene  har fullt utstyrt kjøkken, stue med spiseplass og utgang til terrasse, flislagte bad med dusj og toalett.

De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp dagene slik de ønsker å ha den. Det blir felles måltider hver dag.

Ellers koser vi oss på Hovden med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi ønsker at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Søknadsfristen er nå gått ut.

Inkludert:

  • Overnatting
  • Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
  • Aktiviteter
  • Felles busstransport t/r Kristiansand – Hovden

Forsikring

Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris

Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes selv. Vi setter opp buss fra Kristiansand Sentrum til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.